-

Åh neeeeeeeeej!

har blivit sjuk!! Föressten hockeyn ( LHC-FBK) slutade 3-3. Tillbaka till det tråkiga... Idag har jag:ont i halsen,falsk krupp och ä hängig å näsan rinner ju som bara den........ Varför skulle detta just drabba MIG!! På fredag ska jag va frisk ju!! Ska nog ut och fotografera någon gång så att min blogg fräshas upp lite. Host host host!! På hockeyn köpte jag en ursnygg och VÄLDIGT skön LHC halsduk. Jag hängde med E dit å vi tyckte att klackarna betedde sig lite konstigt!! LHC klacken sa först (tyckte vi): "Buu för LHC" och sen: "Vi köper HV" och sen så vart de sugna på något så de sa: "Vi köper såser!!" FBKarna sa: "heja blåberg"/"heja blåbär" och något mer med heja framför som jag nyss glömde.. Antigen är de helgalna eller logiskt sett så hörde vi dåligt... ??BARA ATT UNDRA PÅ..?? 76yg  uiklb56sklas6lkzx5sa6kl, zas5l,zxas546kl5hxzakl6 haha la mig nyss på tangentbordet!! Ska nog gå och lägga mig nu!!




hockey,skola,smart,sthlm,sova m.m

Söndag heter just denna dag. Imorgon ska jag med E och titta på hockey men innan ska jag ju gå i skolan... I fredags sov jag över hos B och vi baka kladdkaka. Den var uppäten dagen efter........... MUMS!!!! = P                   
På fredag ska jag å pappa till sthlm på en uttagning till "sveriges smartaste barn" . Vi gjorde ett test i klassen som sedan våran lärare skickade in och jag hade 20/30 p . Ska med till fjällen snart!!  har nyss fått upp en soffa till mitt rum. Nu ska jag nog upp å göra iordning så att jag får min veckopeng. Ses!!!



Test test!!

Testa vad du vet om mig här

ojoj

det vart fel!!!

Vad kan du om mig???

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0901070218475557&a=1&           Klicka!!

1\1 2009!!

Gott nytt år!! Igår sov min bästis över hos mig. Vi va uppe til 01:10 ungifär. Igår kunde inte vi skjuta fyrverkerier för våran hund skulle nog inte gilla det.. Men vi tittade på alla andra som var i närheten. Vi körde ett kortspelsom heter bubblan. Den som hade förlorat fem omgångar blev dummstrut och gissa vem som vart det?? Jag!!

RSS 2.0