-

Heeeeej!!

Lördag igen!! I onsdags på astrid lingrens värld. Har letat och letat efter kamera sladden  . Men på ALV hade ja dee bra. Åt godis och gick o gick. Idag har jag varit på orienteringstävling. Gick bra men vart utan pris.
Nej nu ska ja gå o äta.
Bye bye!!

Helgen..

i helgen så har ja haft jättekul.Förutom att jag tog stelkrampsspruta i fredags.Aoou! Mamma o min syster kom och hämta mig i skolan. Vi åkte till Ikano och shoppade. Jag köpte massvis me kläder. I lördags så såg vi att katten Alexa hade fått ungar. Madde kanske ska ha en av dem. Snart kommer det bilder men hittar inte kamerasladden..
I sönags så grillade vi. Gottgottigottgott!! Eller som Normala säger: Gott/munsigt/smarrigt!! På onsdag åker skolan till ALV (Astrid Lingrens Värld.) Kul!!image7
Bye bye!!
//Lollo♥

Sådär!

Nu har ja äntligen fått iordning på mitt rum. Vad tyckte du om vinnaren i körslaget? idag har jag spelat i swedbank cup (fotboll). Vi fick silvermedalj. Vi spela final direkt. Från början var det tre lag men så drog ett sig ur. vi förlora med 0-16... =(    Men de som vi mötte var ju superbra.. killarna 3-4 fick med silver men efter att ha spelat 3 matcher. i torsdags fick våran klass böcker från bokhandeln. Vi åkte och hämta dem och sen åkte vi till linköping för att gå på museum,till stooora domkyrkan och äta glass och godis. Hem åkte vi tåg. Superkul!! 

                 Bye bye     Lovisa♥

kan DU få in så mycket i dina kinder??


Roligt!!


Inne!!

Nu har vi flyttat som du kanske vet. Musse (våran katt) har sprungit hem varje da´. Men igår (lördag) så var jag ute med honom och vi gick runt o kolla och han la sig o sov efter ett tag. Så idag när mamma jag och min syster var på orienteringstävling och sen kom hem (innan vi åkte släppte vi ut honom) så ropade o ropade jag på honom. Men han kom inte. så jag trodde ju att han sprungit hem. Sen ropa ja en gång till och då hörde man ett mjau och där kom en nyvaken och söt musse... Och på orienteringstävlingen var det jag och 5 till som sprand D12. Men jag kom tvåa! Och det var andra gången jag spran D12 och hon som vann sprang andra året. Men priset var inte lika kul.. Ett par strumpor...Nej snart ska vi på hunkurs med Lukas. vi ska gå i vadstena så att hundarna lär sig det. En av mina tänder har gått av  på mitten ajaj.. Så snart ska jag till dandläkarn och dra ut den.
                          Bye bye!!♥




                                               image6

Längta

Imorgon ska vi flytta! Jippie! Skönt att ha ett eget rum. Nu är köket klart. Det vart vart vitt och fint. HELA dan idag har vi kört möbler och kartonger. Inatt så sov jag på madrass. ej såå skönt. Det har varit jobbigt att bära och jobba för att jag har ont i både axeln och halsen. Men jag har fortfarande saker stt pack upp i mitt rum. För just nu är det ganska stökigt. och när vi flyttat ska jag köpa en liten . så just nu sparar jag pengar.
Nej nu måste jag gå och jobba och inte sitta här..
                                  Hejdå så länge!!

RSS 2.0